Известие

Collapse
No announcement yet.

Странен шум при скорост

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Странен шум при скорост

при шофиране от дясно имам леко виене и при натискане на съеденителя изчезва при пускане пак започва да вие дайте съвет какво може да е че по сервизите се чешат по главите и гадаят мерси предварително
    156 1.9 JTD 105hp

А на място при работещ двигател ако има ли го? и при натискане на съединител пак на место изчезва ли?? или е само в движение..

По принцип ми изгежда като лагер на съединителя(ск. кутия) ама...
    Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

само в движение
      156 1.9 JTD 105hp

Comment

Най вероятно е първичен лагера на скоростната кутия
        156 1,8 ТS 99
        Nissan Murano 2005

Comment

ако е лагера трябва ли да има шум на място при потегляне на която и да е било скорост щото го пробвах и нищо
          156 1.9 JTD 105hp

Comment

Първоначално публикувано от b0jo
            ако е лагера трябва ли да има шум на място при потегляне на която и да е било скорост щото го пробвах и нищо
            ами така е май...при мене преди смяната на съединителя се чуваше и на место като натисна съединителя и в движение....

Comment

много странен проблем............
              Ако можеш да го обясниш по подробно
              Alfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...

Comment

Ако е лагера на първичния вал на скоростната кутия на място при НЕ натиснат педал на съединителя шума ще го има а при натискане на педала шума трябва да спре ако го има при Не натиснат педал ще го има и при движение на всяка скорост обикновено шума се оприличава най често с ромолене премесено с виене
                156 1,8 ТS 99
                Nissan Murano 2005

Comment

Първоначално публикувано от Novachev
                  Ако е лагера на място при НЕ натиснат педал на съединителя шума ще го има а при натискане на педала шума трябва да спре ако го има при Не натиснат педал ще го има и при движение на всяка скорост обикновено шума се оприличава най често с ромолене премесено с виене
                  при мен си беше лагера и шумеше само и единствено при натиснат педал на съединителя.......

Comment

Първоначално публикувано от proper
                    Първоначално публикувано от Novachev
                    Ако е лагера на място при НЕ натиснат педал на съединителя шума ще го има а при натискане на педала шума трябва да спре ако го има при Не натиснат педал ще го има и при движение на всяка скорост обикновено шума се оприличава най често с ромолене премесено с виене
                    при мен си беше лагера и шумеше само и единствено при натиснат педал на съединителя.......
                    Извинявам се трябва да направя уточнение аз говоря за лагера на първичния вал на скоростната кутия а когато е лагера на суединителя е така както ти казваш.
                    Ще променя поста си
                    156 1,8 ТS 99
                    Nissan Murano 2005

Comment

ходих в динекспрес и ми казаха че маже да е демферна шайба но неса сигурни да я сменя пък тогава щели да мислят
                      156 1.9 JTD 105hp

Comment

Working...
                      X